A legjobb fotóid megérdemlik, hogy méltó helyre kerüljenek!
Regisztráció Bejelentkezés Könyvkészítés Bevásárlókosár
Kezdőlap
Fotókönyvről
Használati útmutató
Gyakori kérdések
Áraink
Szállítás, fizetés
Vevőszolgálat
   

- Gyakran Ismétlődő Kérdések -

Gyakran ismétlődő kérdések
Ha kérdésed merülne fel a www.fotokonyvrendeles.hu oldallal kapcsolatban, akkor olvasd el az található válaszokat. Amennyiben nem kapsz választ a téged érdeklő kérdéssel kapcsolatban, akkor bátran írj nekünk az emailcímünkre: info@fotokonyvrendeles.hu és mi igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Miről is szól a www.fotokonyvrendeles.hu oldal?
A www.fotokonyvrendeles.hu oldalon összeállíthatod a saját fényképeidből egy egyedi fotókönyves válogatást, melyet mi a fotókönyv megrendelése után legyártunk Neked.
Az elkészült fotókönyvet 2 módon tudod átvenni: személyesen a Mini-Manó Babacentrumban (1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.) vagy házhoz is tudjuk szállítani a DPD futárszolgálat segítségével.
A fotokonyvrendeles.hu oldalon megrendelhető fotókönyvek labortechnikával készülnek, kemény borítósak és az általad készített fotókból egyedileg szerkesztettek.
A főoldalon található Demo verzió segítségével, kockázat nélkül (nincs regisztráció, bejelentkezés) tudod kipróbálni a fotókönyvkészítés örömét! A könyv megrendeléséhez már regisztráció szükséges!

Képfeltöltés
A Könyvkészítés gombra kattintva elérheted a Képfeltöltés funkciót. A képek feltöltésének időtartama függ az internetkapcsolatodtól és a használni kívánt képek méretétől. Amennyiben nagy képeket szeretnél feltölteni vagy lassabb az interneted, a feltöltés akár 10-20 percet is igénybe vehet. Ez idő alatt ne kapcsold ki a feltöltési oldalt. Ha a könyvkészítés közben szeretnél még több képet feltölteni, a Fotók hozzáadása gombbal bármikor megteheted. A program csak jpg fájlokat tud feldolgozni, más formátumokat nem támogat. Lehetséges, hogy a számítógépeden szereplő vírusírtó akadályozza a képek feltöltését, ezt onnan tudod megállapítani, hogy a képek feltöltésekor az adott kép feltöltésének állapotát jelző sáv hirtelen a maximumra megy fel, de közben a gép azt mutatja, hogy a feltöltés még folyamatban van. Amennyiben ezt észleled, próbáld meg a vírusírtót kikapcsolni vagy úgy beállítani, hogy ne akadályozza a képek feltöltését. A vírusírtó kikapcsolásának veszélyeiről tájékozódj szoftver gyártójánál.

Hány darab kép fér egy fotókönyvbe?
Ez függ a fotókönyv elrendezésétől és oldalszámától. Az álló formátumú, 15x20 cm-s és 20x27 cm-s könyvekbe 60-180, a négyzet alakú, 20x20 cm-s könyvbe 40-100 fénykép fér el.

 
Kapcsolat  
   
  Naptár
Fotókönyveim
Adataim
Fotókönyv
készítés
Trükkök még szebb
fotókönyvhöz
Galéria
Kilépés
 
 
 
© fotokonyvrendeles.hu