A legjobb fotóid megérdemlik, hogy méltó helyre kerüljenek!
Regisztráció Bejelentkezés Könyvkészítés Bevásárlókosár
Kezdőlap
Fotókönyvről
Használati útmutató
Gyakori kérdések
Áraink
Szállítás, fizetés
Vevőszolgálat
   

- Vevőszolgálat -

FIGYELEM! 2019 év végi, illetve karácsonyi információk!

- A futárszolgálatos rendeléseket érdemes legkésőbb december 16. 12.00-ig leadni (vagy előbb), annak érdekében, hogy a fotókönyv elkészüljön karácsonyig!
- Kérjük olyan címet megadni, ahol egész nap le tudja adni a futár a csomagot. A DPD év végén különösen leterhelt, így elképzelhető, hogy a szállítás két-három-négy vagy több nap!
- Személyes átvétel esetén december 21. 17.00-ig fogadunk fotókönyv rendelést! Az ezután leadott megrendelést a nyomda már nem tudja elkészíteni karácsonyig, az elkészítés januárban várható!

Vevőszolgálat
Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak. A kiszállítási módokról és díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.
Bár gondosan ellenőrizzük a www.fotokonyvrendeles.hu oldalon lévő fotókönyvek és naptárak árait, fenntartjuk magunknak a jogot minden nyilvánvaló tévedés, számítási, szerkesztési, és technikai hiba korrigálására, valamint olyan árváltoztatásra, amelyet jelentős jogszabály módosítás indokol. Az oldal működtetésével kapcsolatos esetleges technikai problémákból adódó, tévesen megjelent árakért nem tudunk felelősséget vállalni.
Fenntartjuk magunknak a jogot, minőségi vagy más problémákból adódóan egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére.
Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt fotókönyvet vagy naptárt, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

TÁVSZERZŐDÉS
A Megrendelőlap Megrendelő általi elküldésével és annak a Szállító által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre
egyrészt a Mini-Manó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Gvadányi u. 90. Adószám: 12574944-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-623914/32, Bankszámla: Budapest Bank Zrt. 10100840-45045300-01000002) a továbbiakban: Szállító,
Másrészt a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
1. A Szállító köteles az utánvéttel megrendelt és a Szállító által visszaigazolt, a Vevő által a www.fotokonyvrendeles.hu oldalon összeállított fotókönyveket a Megrendelésen megjelölt szállítási címre 7 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik (pl: a fotókönyv ill. naptár elkészítési ideje hosszabb vagy nem megoldható), úgy a Szállító köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt 72 órán belül.
2. A Szállító köteles a Személyes átvétel útján megrendelt, a Megrendelő által a Megrendelésen saját maga által összeállított fotókönyveket a Megrendelő számára a Szállító Vevőszolgálatán (Mini-Manó Babacentrum 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.) 7 munkanapon belül átadni Megrendelőnek. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt.
3. Megrendelő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a Megrendelő által megadott címre kiszállíttatott fotókönyveket, naptárakat átvenni, és a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett, a Szállító által kiállított számlán szereplő vételárat, mely a fotókönyvek vagy naptárak csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Amennyiben Megrendelő a Megrendelésen a vételár teljesítésének módjaként banki átutalást jelölt meg, úgy Megrendelő köteles a vételárat a Szállító által a megrendelőlapon feltüntetett e-mail címre kiküldött proforma számla adatai alapján az azon feltüntetett fizetési határidőn belül a Szállító fent megjelölt bankszámlájára átutalni. Ez esetben Szállító a vételárnak a bankszámláján történő jóváírását követően 3 munkanapon belül- köteles a fotókönyveket a Megrendelő által megjelölt szállítási címre elküldeni.
4. A Megrendelőt egyedi ajándéktárgyak (fotókönyv, naptár) megrendelése esetén nem illeti meg a 8 napon belüli elállás joga, mert ezek olyan értékesítési szolgáltatásba tartoznak, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
5. Szállító a Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.
6. Az esetleges jogviták elbírálására Felek (hatáskörtől függően)a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki.
7. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A www.fotokonyvrendeles.hu ÜZLETSZABÁLYZATA

Kedves Vásárlónk!
Üdvözlünk a www.fotokonyvrendeles.hu oldal fotókönyv-, naptárszerkesztő felületén!
Kérünk, a megrendelést megelőzően figyelmesen olvasd el az alábbi vásárlási tájékoztatót.

Az eladó neve: Mini-Manó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhelye: 1144 Budapest, Gvadányi u. 90.
Telephelye: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Adószám: 12574944-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-623914/32
Bejegyezte: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Bankszámlaszám: Budapest Bank Zrt. 10100840-45045300-01000002
Képviselő: Tischler János ügyvezető
Telefonszám: 06-1/251-3126
Fax: 06-1/251-0127
E-mail: info@fotokonyvrendeles.hu

1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:
1.1 A www.fotokonyrendeles.hu oldalon mindenki vásárolhat, aki regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A vásárlást megelőzően a pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot.
1.2 A hibásan, vagy hiányosan kitöltött regisztrációs lapot érvénytelennek tekintjük. A www.fotokonyvrendeles.hu oldal semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.
1.3 A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t, viszont nem tartalmazza a szállítás költségét.
1.4 Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig tart.

2. ON-LINE VÁSÁRLÁS
2.1 Válaszd ki a megvásárolni kívánt fotókönyvet vagy naptárt, szerkeszd meg a szerkesztő programban, majd a kattints a Megrendelem gombra.
2.2 Válaszd ki a megrendelni kívánt darabszámot, a fizetési és szállítási módot. Ezen az oldalon meg kell adnod a megrendelő adatait, a szállítási címet, továbbá lehetőséged van a megrendelő adataitól eltérő számlázási címet is megadni. Ezek után kiválaszthatod a kívánt szállítási és fizetési módozatot.
2.3. Amennyiben minden adatot leellenőriztél, küldd el a megrendelésedet az oldalon található "ELKÜLDÉS" gombra kattintva. Ezután megjelenik egy újabb oldal, ahol visszajelzést kapsz arról, hogy sikeresen elküldted a megrendelést, illetve ha a rendszer hibát talált a kitöltésben, akkor erre figyelmeztet Téged és lehetőséged ad a hiba kijavítására.
2.4 A sikeres rendelés elküldése után maximum 24 órán belül egy automata visszaigazolást fogsz kapni a vásárlás során megadott e-mail címre. A visszaigazolás tartalmazni fogja a megrendelt tételeket és a bruttó fizetendő összegeket és a kiszállítási díjat.

3. RENDELÉS, KISZÁLLÍTÁS
3.1 A www.fotokonyvrendeles.hu oldalon a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.
3.2 A beérkezett rendelésről az eladó visszaigazolást küld, amely tartalmazza a megrendelt fotókönyv, naptár pontos specifikációját és az árát, a megrendelő adatait, a számlázási és a szállítási címet. Amennyiben a visszaigazolás hibás adatot tartalmaz, azt a megrendelőnek 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően legyen mód a korrekcióra.
3.3 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén: A megrendelt termékek kiszállítását országosan a DPD Hungária Futárpostai Csomagküldő Szolgálat végzi. A kézbesítés 4-5 munkanapon belül várható. A futár 8-18 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.
3.4 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén: Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a DPD Hungária Kft.-nek haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.
3.5 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén: Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
3.6 Kiszállítás futárszolgálattal opció esetén: A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni.
3.7 Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Mini-Manó Kft.-vel szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.
3.8 A DPD Hungária Kft. ügyfélszolgálata:
1158 Budapest, Késmárk u. 14. fsz. 72.
Tel: 06-1/501-6204
Fax: 06-1/501-6214
e-mail: dpd@dpd.hu
web oldal: www.dpd.hu
Az ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje: munkanapokon 8-tól 18 óráig.

4. Árak, elállás, jótállás
4.1 Árak
A Szolgáltatás a Szolgáltató weboldalán megadott és a szerződéskötés napján érvényes díjszabás szerint történik. Az Ár a vásárlási összegből, a szállítási költségekből, és egyéb árösszetevőkből áll. Az ár minden esetben tartalmazza valamennyi adó és járulék terhet. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben a Felhasználót azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az díjszámítással. Valamennyi Árat forintban (Ft) kell érteni.

4.2 Elállási Jog
A megrendeléstől a Ptk. 395.§. (1) bek. szerinti elállás kizárt, mivel a fotókönyvek a Felhasználó által megadott adatoknak megfelelően és személyes igényei szerint készülnek.
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet részletezett elállási jog a Szolgáltató internetes áruházban elérhető termékek esetében nem illeti meg a vásárlót, mert minden termék a vásárló személyéhez kötött, a vásárló utasításai alapján, kifejezett kérésére, a vásárló saját digitális fotóival ellátva kerül legyártásra.

5. Tulajdonjog, tárolás, szavatosság
5.1 Tulajdonjog fenntartás
A megrendelés szerinti valamennyi Áru hiánytalan megfizetéséig a Szolgáltató az Árura tulajdonjogát fenntartja.
5.2 Tárolás
Ügyfél a kész munkát köteles átvenni és a szolgáltatás díját megfizetni. Az elkészült munkákat 3 hónapig őrizzük meg.
5.3 Szavatosság
Egy Áru akkor minősül hibásnak, ha nem felel meg a Szolgáltató weboldalán feltüntetett paramétereknek, feltüntetett paraméterek hiányában pedig a digitális fényképkidolgozás és –feldolgozás műszaki standardjának.
Csekély jelentőségű hibák nem jogosítanak szavatossági igény-érvényesítésre. A Felhasználó az Áru szembetűnő, különösebb figyelem nélkül észlelhető hibáit, a szállítást követően haladéktalanul, a hiba pontos leírásával írásban köteles kifogásolni. A közlés késedelméből eredő kárért az ügyfél felelős. A látható hibák későbbi érvényesítése kizárt. Amennyiben a hiba ilyen módon nem, vagy csak aránytalan többletköltséggel küszöbölhető ki, abban az esetben a Felhasználó árleszállítást igényelhet, vagy elállhat a szerződéstől. Ez utóbbi esetben a megbízási díj a Felhasználónak visszafizetésre kerül, és a Szolgáltató az Árunak a Felhasználó részére az általa megjelölt értékesítési helyen, vagy postán történő teljes körű visszaszolgáltatására köteles.
A pótszállítás során felmerülő hibás teljesítés esetén a Felhasználó jogosult a szerződéstől elállni (elállás) vagy árleszállítást követelni (árleszállítás). Az Áru meghatározott tulajdonságaira vonatkozó kötelezettségvállalás kizárt, kivéve, ha a kötelezettségvállalás kifejezett és írásbeli. Amennyiben a jelen Általános Szerződési Feltételek másként nem rendelkeznek egyebekben a törvényi szavatossági szabályok irányadóak.
A fotókönyv oldalai és borítói digitális fotóelőhívó géppel készülnek valódi fotópapírra. A feltöltött digitális fotókon korrekció nem történik. A berendezések rendszeresen kalibrálva vannak, a levilágítás színmenedzsmenttel történik, a nyomatok minősége folyamatosan azonos.
A nyomatok színe, telítettsége (világosság-sötétség) eltérhet a fényképezőgép kijelzőjén, a számítógép monitorján, a tv-képenyőn, a telefon-kijelzőn tapasztalttól. A nyomatok színe, telítettsége (világosság-sötétség) eltérhet az otthoni nyomtatón, és egyéb más úton készült papírképekétől, legfőképp a képkorrekciós eljárással készült papírképektől. A fenti indokokra való tekintettel képminőséggel kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el.
A szerkesztő szoftverrel megszerkesztett oldalak széléből a gyártás során néhány milliméter lemarad. A kész könyv kisebb lesz, mint a szoftverben látható oldalak. Rendkívül fontos részletet ne helyezzen az oldal legszélére, mert a gyártás során lemaradhat.
5.4 Felelősség
Az adatoknak a Felhasználó, vagy más tulajdonában álló adathordozón, valamint az elektronikus adattovábbítási csatornákon és hálózatokon bekövetkezett károsodásáért, vagy elvesztésért való felelősség kizárt. Helytelenül kitöltött megbízásból a Felhasználót ért kárért Szolgáltató felelősséget nem vállalunk. Szolgáltató a részére esetlegesen átadott film, eredeti minta, adathordozó, küldött adatok, vagy kész munkák, vagy egyéb anyagok elvesztése, megrongálása, vagy késedelmes kidolgozás esetében a Szolgáltató az adott adat anyagköltségének megtérítését, illetőleg a megbízási díj visszafizetését vállalja, amennyiben a fenti hiba valamelyike bizonyíthatóan a szolgáltató hibájából következett be.

6. ADATVÉDELEM
6.1 Az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható. A regisztráló személy hozzájárul ahhoz, hogy a Mini-Manó hírlevelet, akciós ajánlatot küldjön számára, valamint értesítse új termékek megjelenéséről.
6.2 A Mini-Manó Kft., mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a regisztrálók adatait.
6.3 A Mini-Manó Kft. a regisztráció során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé.
6.4 A regisztráció bármikor visszavonható, minden általunk küldött hírlevélben lehetőség van a leiratkozásra. A Mini-Manó Kft. a regisztrált személy kérésére, személyes adatait haladéktalanul törli a nyilvántartásából.
6.5 A személyes adatok kezelésére vonatkozó hatályos jogszabály:
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
6.6 Adatvédelmi nyilvántartási szám:
A Mini-Manó Babacentrumban regisztrált felhasználók adatainak kezelése: 04165-0001,
a www.minimano.hu oldalon regisztrált felhasználók adatainak kezelése: 04165-0002

7. EGYÉB RENDELKEZÉSEK:
7.1 A www.fotokonyvrendeles.hu oldalon található képek és szövegek a Mini-Manó Kft. szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag a Mini-Manó Kft. írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogin következményeket von maga után!
7.2 Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály:
17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

Ügyfélszolgálat


Tel.:

061-251-3126

Cím:

1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 112.

E-mail:

info@fotokonyvrendeles.hu

 
Kapcsolat  
   
  Naptár
Fotókönyveim
Adataim
Fotókönyv
készítés
Trükkök még szebb
fotókönyvhöz
Galéria
Kilépés
 
 
 
© fotokonyvrendeles.hu